Nieuws

Verhuizen

Donderdag 21 december verhuizen wij naar Westerhaven 13-8. Dit wordt een tijdelijk onderkomen. Komende maand start de bouw van ons nieuwe kantoor bij de Euroborg, waar wij half 2019 in naartoe zullen gaan.

21 november 2017

 

Nieuwe collega's

In september zijn drie nieuwe collega's gestart, namelijk Mirdja, Bouwina en Maarten. Het is dus gelukt om onze vacatures goed in te vullen en ons team uit te breiden!

15 september 2017

 

Moving Spirits opnieuw winnaar gouden FD Gazelle Award

Blij en trots dat we opnieuw de gouden FD Gazelle Award hebben gewonnen! We zijn dit keer het snelst groeiende bedrijf van de drie noordelijke provincies!  Samen met onze partners hebben we dit prachtige resultaat bereikt. Bedankt, echt teamwork!

17 november 2016

 

Oprichting Springtime Foundation

Op 21 maart 2016 is onze stichting Springtime Foundation opgericht. Met deze stichting willen we een bijdrage leveren aan een mooiere wereld en in het bijzonder mensen in achterstandsposities kansen bieden of een geluksmomentje bezorgen.

 

Moving Spirits winnaar gouden FD Gazelle

Wij zjin er trots op dat we de Gouden FD Gazelle 2015 hebben gewonnen!

Deze Award wordt jaarlijks uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland, die drie opeenvolgende jaren meer dan twintig procent per jaar groeien.

Graag bedanken we onze relaties voor hun bijdrage aan onze groei en voor het vertrouwen met ons samen te werken.

Klanten, leveranciers, partners: Hartelijk dank! We hopen de komende jaren op de ingeslagen weg door te gaan. 

6 november 2015

 

Betekenisvol ondernemen

Moving Spirits wil betekenisvol ondernemen, waar mogelijk ook samen met collega ondernemers uit regio Groningen. Ben je hierin geïnteresseerd, neem dan contact met ons op!

13 maart 2015