Moving Spirits & transport

CO2-neutraal reizen

Natuurlijk is voorkomen beter dan compenseren, maar ook wij moeten van onze bureaustoel afkomen om het bedrijf draaiende te houden. Daarom compenseren wij de uitstoot van onze vliegreizen en autokilometers. We berekenen onze CO2-uitstoot, geven een vergoeding aan Trees for All  en het nationaal bossenfonds, en zij planten van dat geld bomen. Zo compenseren we gemakkelijk en toch verantwoord onze uitstoot.

CO2-neutraal reizen hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn!

Duurzaam transport waar mogelijk

Wat heeft u al bekeken op onze website? Als dit niet de eerste pagina is die u bezoekt, dan is het u vast niet ontgaan dat wij graag onze verantwoordelijkheid nemen. We komen afspraken na, we leveren stipt en snel. Ons businessmodel brengt met zich mee dat er veel logistiek verkeer is. Wij doen er alles aan om dit te beperken of het vervoer te optimaliseren zodat de CO2-uitstoot geminimaliseerd wordt. 

Ons vaste vervoersbedrijf kiest bewust voor duurzaam transport door goederenstromen optimaal te bundelen. Chauffeurs krijgen rijtrainingen en leren zuiniger rijden en de vrachtwagens rijden op Shell FuelSave. Bovendien investeren ze in een duurzaam wagenpark met zuinigere vrachtwagens, waardoor ze hun CO2-uitstoot zelfs met meer dan 20% hebben weten terug te dringen!